Асен Ангелов

Асен Ангелов

Асен Ангелов

Психолог
Казвам се Асен Ангелов и съм психолог. Към момента работя в Пловдив и Асеновград. Специализирал съм психологично консултиране и терапия, работя с деца, възрастни и бизнес организации. Когнитивно-поведенческа и схема терапия са главните методиките, които използвам. Към момента работя в Пловдив и Асеновград.
СВЪРЖИ СЕ С НАС

Защо съм психолог?

Вярвам, че хората могат да постигнат истинския си потенциал и да се чувстват добре в кожата си, стига да знаят как. Много често се случва да мислим, че това, в което вярваме е истина, само защото вярваме в него. Това е едно от когнитивните изкривявания, които ни пречат да постигаме целите си.

Вярвам, че когато човек вижда нещата ясно може да стигне там, където иска, да бъде щастлив и да прави света по-добър.

Как мога да помогна?

Компетенциите ми са да слушам и чувам това, което не се казва, да намирам скритите проблеми и да ги разрешаваме заедно с клиентите ми.

Какво правя?

Психологични консултации и терапия, обучения, на деца и възрастни. Когато човек има проблем, нищо друго не върви добре. Както има лекари, които помагат на хората при физиологични проблеми, така и психолозите помагат да се разрешат психологични такива.

Както не е нужно да ни боли, защото медицината е намерила решение, така не е нужно да страдаме, защото психологията помага.